اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی شهر مشهد به مناسبت هفته وحدت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «ناسالم» برای همه گروه‌ها (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) آلودگی هوای مشهد، معادل مصرف ۶ نخ سیگار در روز | شناسایی روزانه ۱۷ هزار خودروی دودزا در مشهد شرایط نظافت معابر مشهد در دوره بعد از مشروطه | روزگاری نظافت شهر با نظمیه بود مشهد به رنگ سبز درآمد + تصاویر معاینه فنی ۶۲۵۰ خودروی خدماتی، هر سه ماه یک‌بار | گشت آلایندگی در سطح شهر، ابتکار ملی شهرداری مشهد است زوال تدریجی درختان چنار‌ خیابان کوهسنگی مشهد مدیرعامل شرکت بهره‌بردار قطار‌شهری مشهد: تحریممان کردند، قطعات را خودمان ساختیم بلاتکلیفی ۱۱ هزار مترمربع زمین در چراغچی ۳۶ مشهد | کمبود اعتبار مانع احداث فضای سبز آزادسازی ۱۸ هکتار زمین در اراضی خطیب مشهد | ۳۰ سال انتظار به لبخند رسید شهردار مشهد مقدس خبر داد: استفاده سالانه ۱۱.۲ میلیون متر مکعب پساب برای آبیاری فضای سبز شهر مشهد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی خیزش گردوغبار (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اعتبار ۱.۵ همتی برای نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد | هزینه هر مترمربع آسفالت حدود ۵۰۰ هزار تومان است همزمان با هفته وحدت، مشهد به رنگ سبز درآمد از وعده تا عمل | سرنوشت متروی گلبهار_مشهد در ۱۴ سال گذشته تداوم آلودگی هوا در مشهد | شاخص کیفی در وضعیت ناسالم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی احداث و تجهیز ساختمان تطهیر آرامستان بهشت رضا(ع) ایمن سازی زیرساخت‌های اتوبوسرانی مشهد در آستانه سال تحصیلی جدید پرونده حاشیه شهر مشهد روی میز وکلای ملت| وزرای کشور و راه، مسئول رسیدگی به حاشیه‌شهر می‌شوند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) مجلس، اعتبارات ملی را به مشهد می‌آورد| بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از پروژه‌های حاشیه شهر مشهد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاینه فنی ۶۲۵۰ خودروی خدماتی، هر سه ماه یک‌بار | گشت آلایندگی در سطح شهر، ابتکار ملی شهرداری مشهد است

  • کد خبر: ۳۵۶۶۲۱
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
معاینه فنی ۶۲۵۰ خودروی خدماتی، هر سه ماه یک‌بار | گشت آلایندگی در سطح شهر، ابتکار ملی شهرداری مشهد است
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: ازآنجاکه آلایندگی خودرو‌های سواری در صدر فهرست عوامل سیاهه قرار دارد، شهرداری مشهد بیش از ۶۲۵۰ خودروی خدماتی ازجمله کامیون‌های پسماند را هر سه ماه یک‌بار موردسنجش و ارزیابی فنی قرار می‌دهد تا آلایندگی آن‌ها شناسایی و در لحظه برطرف شود.

مهدی یعقوبی به مناسبت فرارسیدن روز هوای پاک در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز از فعالیت ۱۳۵ دستگاه و ایستگاه سنجش آلایندگی ذیل مدیریت معاونت محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد خبر داد و اظهار کرد: از آلودگی هوا گرفته تا آلودگی نوری، آلودگی آب و شاخص UV، این ایستگاه‌ها مسئولیت دارند تا در هر لحظه پارامتر‌های تخصصی را ثبت کنند.

وی افزود: به‌جرئت می‌توان گفت شهرداری مشهد در زمینه سنجش و پایش هر نوع آلودگی، در کشور پیشتاز است. حالا این بحث مقابله با آلودگی می‌تواند در بخش نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی متجلی شود یا در بخش سنجش سوخت اتوبوس‌ها و حتی پایش مستمر کیفیت فنی خودرو‌های خدماتی؛ اما درهر‌حال، اقداماتی از هر سو در دستورکار است و نتیجه آن نیز محسوس بوده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اگرچه سیاهه انتشار گاز‌های آلاینده در هوای مشهد درحال به‌روز‌رسانی است، اما براساس آخرین آمار رسمی، بیشترین سهم انتشار آلاینده در هوا مربوط به خودرو‌های شخصی مستهلک است، نیروگاه توس با ۱۹ درصد در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن، سایر منابع از جمله صنایع بخش خصوصی در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی ادامه داد: ازآنجاکه آلایندگی خودرو‌های سواری در صدر فهرست عوامل سیاهه قرار دارد، شهرداری مشهد بیش از ۶۲۵۰ خودروی خدماتی ازجمله کامیون‌های پسماند را هر سه ماه یک‌بار موردسنجش و ارزیابی فنی قرار می‌دهد تا آلایندگی آن‌ها شناسایی و در لحظه برطرف شود. باید این را هم بگوییم که این سنجش مستمر، جدا از معاینه فنی سالیانه این ماشین‌هاست که نشان از سختگیری مدیریت شهری در حوزه آلاینده‌های جوی دارد.

یعقوبی تصریح کرد: از جمله اقدامات مهم در بخش آلودگی هوا، راه‌اندازی گشت‌های مستمر کنترل آلاینده‌های زیست‌محیطی است که برای نخستین‌بار در کشور انجام شده و تمام خودرو‌های دودزا در سطح شهر را با هماهنگی دادستانی و پلیس راهور، تحت رصد قرار می‌دهد. همین اقدامات باعث شده تا از سال گذشته تاکنون، ۱.۲% از آلودگی هوای شهر کاسته شود. اهمیت این موضوع اینجاست که براساس مطالعات تخصصی، هر یک‌درصد کاهش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌های جهان به ۵۰ تا ۸۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد، اما شهرداری مشهد با هزینه‌ای به‌مراتب کمتر، نقش‌آفرینی مؤثری در کاهش آلودگی هوای شهر دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->